وي ادامه داد: ساخت يک ساختمان مسکوني با ساخت هتل بسيار فرق ميکند، با ساخت يک واحد مسکوني افراد خاصي متنفع ميشوند، اما با ساخت يک مجموعه گردشگري همه از آن نفع ميبرند.
احمدي بيان داشت: با ايجاد مناطق نمونه گردشگري زمينه اشتغال افراد بومي منطقه نيز فراهم ميشود و به عبارتي ورود گردشگر به مناطق نمونه به توسعه همهجانبه منطقه کمک کرده علاوه بر اينکه توسعه پايدار گردشگري را به دنبال خواهد داشت.
وي خاطرنشان کرد: ما بايد به دنبال اين باشيم که فرهنگ و تفکر توسعه پايدار را براي بسياري از دستگاههاي اجرايي جا انداخته و به آنها تفهيم کنيم که گردشگري تفريح نيست بلکه توسعه است.
مديرکل دفتر امور مناطق نمونه گردشگري افزود: در اجراي مناطق نمونه گردشگري بسياري از دستگاههاي اجرايي همکاري خوبي داشتند، اما براي برخي مناطق مشکلات بسياري داشتيم که براي پارهاي از مناطق اين مشکلات رفع شده و براي تعدادي ديگر از مناطق در تلاش براي رفع آنها هستيم.
وي متذکر شد: با اين وجود ميبينيم برخي دستگاههاي اجرايي به دليل مشکلات محلي و منطقهاي که دارند همکاري خوبي را با سرمايهگذار از خود نشان نميدهند که در حال برنامهريزي براي رفع مشکلات و پيدا کردن راهکارهاي مناسب هستيم.
/115
انتهای پیام/